„Jestem mamą” – konferencja w Olsztynie

Opublikowano: 2017-11-07 11:22:43 r.

Macierzyństwo jest piękne i skrajnie trudne. Czasami bywa ciężko, matki przeżywają różne kryzysy, gdy wyobrażenia i ideały ścierają się z rzeczywistością. Organizatorzy konferencji (Fundacja Każdy Ważny z Olsztyna) zapraszają 2 grudnia do odkrywania piękna macierzyństwa za sprawą prelegentów: położnych, psychologów, psychoterapeutek i trenerki biznesu.

PROGRAM SPOTKANIA
9:00 – 9:30 rejestracja uczestniczek
9:45– 10:00 – przywitanie i sprawy organizacyjne
10:00 – 10:45 – Wioletta Przybyszewska – Relacja z matką, jako fundament życia. (40 min.)
10:45 – 11:05 –przerwa kawowa 20 min
11:10 – 12:10 – Irena Chołuj – Poród naturalny w szpitalu. (60 min.)
12:10 – 12:25 – przerwa 15 min
12:25 – 13:25 – Sylwia Bieńkowska i Anna Las – Opolska – Narodziny matki i siła kobiecości.
(60 min)
13:25 – 14:10 – przerwa obiadowa 45 min
14:15 – 15:00 – Irena Marcinkiewicz – Macierzyństwo odzyskane – strata, kryzys, niepłodność.( 45 min.)
Przerwa 15 min
15:15 – 16:00 – Maja Mazur – Rodzicielstwo bliskości a potrzeby mamy. (45 min.)
16:00 – 16:15 – Przerwa 15 min
16:20 – 17:45 – Joanna Bogielczyk – Jak pogodzić macierzyństwo z pracą zawodową?
wykład + ćwiczenia
17:45 – 18:00 – podsumowanie, pytania, prezenty
18:00 – 18:30 – rozmowy w kuluarach i zakończenie

Miejsce Olsztyn, Hotel Park Al. Warszawska 119

Szczegóły www.konferencjakobiet.pl